BEARBUSTER MEDVESPRAY 300ML

21500 Ft

BearBuster medveriasztó szer. Minden természetjáró számára, hasznos, medvék és más nagytestű ragadozók támadása ellen védő készítmény. Hatóanyaga capsicum oleorezin és dibenzoxazepin, melyek azonnal égető érzést váltanak ki a légutakban, a fejen és a szemben, és elhomályosítják a látást. A készítmény hatótávolsága max. 8 méter. A palackból kb. 8 másodpercig szórható ki, széles, legyező alakban. A hatótávolság kedvezőtlen időjárási körülmények között csökkenhet. (Capsicum oleorezin ≤2%, dibenzoxazepin≤1%)
A termék használata: 1. Tartsa a palackot könnyen elérhető helyen. 2. Ha medvével találkozik, a palackot kézbe fogva a hüvelykujjával húzza ki a narancssárga biztonsági tüskét. 3. Ellenőrizze a szélirányt. Erős szél esetén különösen fontos, hogy a szél az Ön háta mögül, a medve irányába fújjon. Ellenkező esetben a készítmény hatótávolsága csökkenhet, és a permet Önre kerülhet. 4. Irányítsa a fúvókát a közeledő vagy támadó medve feje felé. Rövid ideig (1-2 másodpercig) permetezze ki a palackból a készítményt. Ha a medve továbbra is támad, többszöri, egymás utáni fújással permetezze felé a készítményt, amíg távolodni nem kezd. Javasolt a készítményt egyetlen, hosszú fújás helyett rövid, ismételt fújások formájában alkalmazni. Miután a medve eltávolodott, helyezze vissza a biztonsági tüskét, és gyorsan, de ne futva hagyja el a területet.
A TYRCHEM, spol. s.r.o. nem vállal felelősséget a termék használatából vagy meghiúsult használatából eredő esetleges károkért, sérülésekért vagy halálért.

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: ,